Boedelscheiding

mei 29, 2012   //   door Mijnmediator   //   Wanneer mediation?  //  Reacties uitgeschakeld voor Boedelscheiding

Mijn ex en ik gingen op zich op goede manier uitelkaar. We hadden afgesproken zonder verwijten de toekomst in te gaan. We waren – voordat we een relatie kregen – goede vrienden en wilden dat weer oppakken. Alles ging goed, totdat we daadwerkelijk de spullen moesten verdelen. Wat een drama! Wat we ook probeerden, we kwamen er niet uit. Plotseling veranderde de houding van mn ex volledig. Ik kon daar slecht mee omgaan. Via via kwamen we in contact met een mediator van Mijnmediator. Wat een opluchting! Het was binnen een paar gesprekken geregeld. Iris, Amsterdam.

De periode na het verbreken van een relatie is vaak heftig. Het is niet alleen een emotionele tijd, maar er moet ook veel geregeld worden. Dit vergt veel tijd en energie. Emotie en vermoeidheid leiden vaak tot problemen bij de verdeling van de spullen.

Daarnaast vertegenwoordigen spullen meer dan alleen de fysieke waarde. De bank is het eerste ding wat samen gekocht is, de wieg waar de kinderen in hebben gelegen, het servies gekregen op het huwelijksfeest enzovoort.

Een mediator kan helpen om de verdeling te stroomlijnen, om duidelijke afspraken te maken en deze op papier te zetten.

Bel voor meer informatie (0517) 85 05 63

Zoek een mediator

Mijnmediator heeft een landelijk netwerk van NMI register mediators. Bel voor een afspraak of voor meer informatie

(0517) 85 05 63


Een alimentatie berekening nodig?

Een professionele kinder- en partner alimentatie berekening -» € 249
Klik hier voor meer informatie ยป

Aanmelden als mediator

Meer tijd voor mediations en uw clienten, minder tijd besteden aan ondernemen? Mijnmediator neemt u veel taken uit handen. [neem contact op »]