Bedrijfsovername of fusie

mei 29, 2012   //   door Mijnmediator   //   Wanneer mediation?  //  Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsovername of fusie

Op papier leek het een goede overname. Maar na de overname kwamen we erachter dat er grote cultuurverschillen waren. Zo groot dat er binnen korte tijd conflicten op de werkvloer ontstonden. We wisten ons op een gegeven moment geen raad meer. Via via kwamen we in contact met een Mijnmediator. We hebben direct een traject ingezet, top-down. Binnen afzienbare tijd merkten we verbetering, niet alleen in de verhoudingen op de werkvloer, maar ook in de cijfers… Anoniem, Ijmuiden.

Bij een bedrijfsovername of fusie komt meer kijken dan alleen de cijfers en de (on)roerende zaken. Bedrijfscultuur: het personeel en de manier waarop met elkaar wordt opgegegaan, is het hart van een bedrijf.

Wanneer twee bedrijven samengaan is het zaak dit goed te begeleiden. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor de hulp van een mediator. Het liefst vanaf de start van het traject. Maar ook bij lopende conflicten is het verstandig een onpartijdige derde te vragen. Een Mijnmediator kan snel de verschillen in omgang en bedrijfscultuur in kaart brengen en samen met de betrokkenen komen tot een – voor alle partijen – bevredigende nieuwe bedrijfscultuur.

Bel voor meer informatie (0517) 85 05 63

Zoek een mediator

Mijnmediator heeft een landelijk netwerk van NMI register mediators. Bel voor een afspraak of voor meer informatie

(0517) 85 05 63


Een alimentatie berekening nodig?

Een professionele kinder- en partner alimentatie berekening -» € 249
Klik hier voor meer informatie ยป

Aanmelden als mediator

Meer tijd voor mediations en uw clienten, minder tijd besteden aan ondernemen? Mijnmediator neemt u veel taken uit handen. [neem contact op »]